onsdag den 30. maj 2007

HVAD FOREGÅR HER ????? Last.fm - nr 10

Først får vi at vide, at nu holder vi pause, fordi det går for stærkt, og det var jo dejligt. Så lukker man e-mailen op med ugens program. Heri står sådan lidt en passant, at i sidste uge blev der lagt 2 musikting ud , som man nu kan gå i gang med samtidig med, at der lanceres 2 nye ting. Det svarer lidt til, at man efter en uges ferie skal arbejde 74 timer. Så min motivation er under 0 grader pt. Måske er det derfor, at jeg synes, at Last.fm er uinteressant - men her er da noget, jeg er kommet frem til. Jeg ved ikke, om det er "svaret" på emnets spørgsmål - men så er vejledningen ikke god nok.










1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Karen
Ja, det kræver en god forklaring.
Det er korrekt, at vi i Randers holdt 14 nye-ting-frie-dage.
Den officielle 23ting blog kørte dog videre og derfor blev musik-tingene udgivet i den ene af de uger hvor vi holdt pause.
23ting bloggen fortsætter med nye ting hver uge indtil alle 23 ting er lagt ud.
I Randers har vi bare sagt: Stress ikke over at der bliver udgivet nye ting - det er ok at bruge 2 uger til 1 uges ting - hellere det end miste glæden ved det :)
Hvis vi alle sad ved en lynhurtig pc og vupti kunne downloade de nødvendige hjælpeprogrammer osv. så var sagen måske anderledes, men vi render uvægerligt ind i forskellige besværligheder som vores systemer er skruet sammen - og de bliver meget synlige i denne proces...